Cookies? Koekie-monster heeft ze niet opgegeten en dus gebruiken wij cookies op onze site voor bezoekers statistieken.

WELKOM BIJ DE FAMILIE VAN PINXTEREN

Altijd Gewoon - Gezellig en Huiselijk

Vertaling

nlsqbgcazh-TWcsenfrdeelplrotr

Zoek

File en Verkeers - Informatie.

File verkeer

 

 

 

 

 

 

 

 

 Per oktober is ANWB gestopt met de doorgifte van file informatie naar derde. Wij zijn op zoek naar een altrnatief en bieden onze oprechte excusus aan.. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wist je dat?

Wij Nederlanders staan gemiddeld 50 uur per jaar in de file staan, zo bleek vorig jaar uit een onderzoek van onderzoeksbureau Inrix. Als we nu even aannemen dat iedere werknemer gemiddeld 260 dagen per jaar naar het werk gaat. Dan is met een simpel rekensommetje te berekenen dat wij 12 minuten per dag en dus 6 minuten heen en 6 minuten terug in een van de vele files staan "te wachten"  

En dan? 

Dan zijn er natuurlijk wel allerlei tips op internet te vinden, om deze tijd van zinloos wachten toch zinvol te laten worden. Zo kun je bijvoorbeeld denken aan je auto, dashboardkasje, tas opruimen. Etc.

 

Maar er zijn een aantal van die verschrikkelijke momenten, dat je uren stil staat, het brandstofmetertje schrikbarend zakt, de auto of het dashboardkasje al is opgeruimd, buiten de auto bent gaan staan om  te wachten of als een kip in je eigen auto "gebraden" word wegens de zonnige dag.

Om deze situatie de baas te kunnen bieden, is ons advies om altijd te zorgen voor een flesje water en een versnapering, zoals koekje,energiereep of peperkoek bij de hand te hebben in bijvoorbeeld een (hand)tas. En leg een deken(tje) onder de zitting. Altijd prettig als je 's winters in z'n lange file terecht komt, of als dekendje voor alle denkbare andere (nood)gevallen.

Het is namelijk niet aan te raden (kijk maar eens in het instructieboekje) om tijdens het lange stil staan met stationair sraaiende motor, de airco  of verwarming van de auto op vol vermogen te laten werken. 

 

Maar natuurlijk 1 heel belangrijk ding!

 

Blijf in de file ook altijd opletten, want anders ben je straks ongewild het begin van een nieuwe file,

omdat je achterop je voorganger automobilist  zit,

of een motorrijder over het hoofd hebt gezien, die je links voorbij kwam.

 

 

 

Uw Datum en Tijd

Weersverwachting

Parse error in downloaded data

Volg ons via

images twitter     Facebook      YouTube icon 

 

 Instagram    YouTube icon        YouTube icon

                   Drone           Asso

                                 Weggedrag