Cookies? Koekie-monster heeft ze niet opgegeten en dus gebruiken wij cookies op onze site voor bezoekers statistieken.

WELKOM BIJ DE FAMILIE VAN PINXTEREN

Altijd Gewoon - Gezellig en Huiselijk

Vertaling

nlsqbgcazh-TWcsenfrdeelplrotr

Zoek

TibbeNaam:                   Tibbe van Pinxteren

Leeftijd:                7 Jaar

Eet graag:             Friet met frikandel

Lievelingskleur:   Groen

Groep:                  4

Dit is de jongste zoon van het gezin. Tibbe is een lief, spontaan kind, die ook op zijn tijd erg goed weet wat "doordrammen" is en wat je er mee kunt bereiken.

 

Na een periode van kinderopvang, is het in 2016 ook voor Tibbe tijd geworden om deze kinderopvang te verlaten en naar dezelfde school te gaan als zijn oudere broer Björre. Samen zaten  ze op de OBS Delta te Heesch.

 

Echter met ingang van schooljaar 2017-2018 hebben wij als ouders besloten om Tibbe van school te laten wisselen. Vanaf het nieuwe schooljaar gaat Tibbe naar Basischool Emmaus. De reden van de wisseling was simpel.

 

OBS Delta had besloten te gaan verhuizen en daardoor is de afstand tot aan huis groter geworden. Tibbe is in deze en komende jaren nog niet zelfstandig genoeg, om deze afstand zelfstandig en veilig te overbruggen. Dit resulteerd in het feit dat er van ons als ouders ook enige consistentie word verwacht. Iets wat ivm de ziekte van vader niet te waarborgen is.

 

Na school, komen de kinderen naar huis. Sinds 2018 is Björre begonnen aan zijn "voortgezet onderwijs" avontuur en is er op de school van Tibbe het continu rooster ingevoerd. Daardoor blijft hij tussen de middag op school en is hij dus ook alle dagen voortaan om 14:00 uit.

Mede gelet hierop heeft Tibbe, als laatste telg van de familie, niet alleen afscheid genomen van de middag pauze thuis, maar ook van BSO Het Beertje. Alhoewel er door Het Beertje veel sport activiteiten werden georganiseerd en Tibbe er heel graag naar toe ging, vonden wij het tijd, om lekker na de lange schooldag naar huis te komen, of makkelijker af te kunnen spreken met klasgenootjes. 

 

Thuis speelt Tibbe veel met Paw Patrol, Thomas de trein en word er veel gekeken op de ipad naar Netflix© of Youtube. En als het mooi weer is.............. dan word er natuurlijk gezwommen!

Uw Datum en Tijd

Volg ons via

images twitter     Facebook      YouTube icon 

 

 Instagram    YouTube icon        YouTube icon

                   Drone           Asso

                                 Weggedrag