Cookies? Koekie-monster heeft ze niet opgegeten en dus gebruiken wij cookies op onze site voor bezoekers statistieken.

WELKOM BIJ DE FAMILIE VAN PINXTEREN

Altijd Gewoon - Gezellig en Huiselijk

Vertaling

nlsqbgcazh-TWcsenfrdeelplrotr

Zoek

Jurgen Inge

Naam:                   Jürgen van Pinxteren

                                Inge van Pinxteren-Rijkse

Leeftijd:                 (J) 41 Jaar en (I) 36 Jaar

Burgelijke staat:  Getrouwd  in 2001          

Lievelingskleur:   (J) blauw en (I) Paars

Jürgen van Pinxteren en Inge Rijkse hebben elkaar in de zomer van 1998 ontmoet op de kermis in Groenlo. Jürgen was daar werkzaam in de Cakewalk, beter bekent als lunapark, en Inge was een bezoekster van deze attractie. Uiteindelijk is de "vonk" ook in deze 4 kermis dagen over gesprongen en uitgegroeid tot de sterke relatie die zij met elkaar hebben.

 

In de zomer van 1999 is Inge dan ook verhuisd naar het mooie Brabant om te gaan samenwonen met Jürgen. Tijdens deze mooie periode werkte Jürgen Full-time en zat Inge nog op school. Uiteindelijk vonden beide het tijd om een nieuwe stap te zetten in hun relatie. 

 

Inge en Jürgen hebben elkaar op 20 september 2001 het "ja woord" gegeven in bijzijn van familie, kennisen en klasgenoten op Kasteel Heeswijk. Immers zat Inge in die tijd als studente nog op school. Het is een dag die Inge en Jürgen niet snel meer zullen vergeten. Na het burgelijk huwelijk is het pasgetrouwde stel ook voor de kerk getrouwd. deze plechtigheid vond plaats in de Abdij van Berne. Deze plechtigheid werd geleid door pastoor  J. Janssen. Het mooiste is dat deze pastoor voorganger was bij ons kerkelijk huwelijk, en bij de doop van onze beide kinderen. Ook is het dankbaar om te noemen dat hij ook Inge het doopsel,1e communie en het formsel heeft gegeven zodat de stap voor een kerkelijk huwelijk ook werkelijkheid voor ons kon worden. Wij zijn dan joost ook dankbaar dat hij een uitzondering wilde maken, omdat wij geen inwoners meet waren van Heeswijk-Dinther.

 

Uiteindelijk heeft Inge haar studie afgerond en haar werk in het onderwijs gevonden. Jurgen werkte in de transport sector en later is hij overgestapt naar de taxi wereld als planner. Natuurlijk was er bij beide een kinderwens. Het was dan ook duidelijk dat de woning te klein was, waardoor het zij zijn verhuist naar een grotere woning.

 

In de lente van 2006 is Björre geboren en 6 jaar later kwam de ooievaar nogmaals langs voor hun 2e zoon Tibbe. Samen met z'n 4-tjes is het een hecht gezin, waar liefde, geborgenheid en respect voor elkaar belangrijke kernwaardes zijn.

Ondanks dat de gezondheid van Jürgen te wensen over laat, probeerd het gezin van iedere dag een gezellige en huiselijke dag te maken en ondanks alles, een zo positief mogelijk invulling aan die dag te geven.

Uw Datum en Tijd

Volg ons via

images twitter     Facebook      YouTube icon 

 

 Instagram    YouTube icon        YouTube icon

                   Drone           Asso

                                 Weggedrag