Cookies? Koekie-monster heeft ze niet opgegeten en dus gebruiken wij cookies op onze site voor bezoekers statistieken.

WELKOM BIJ DE FAMILIE VAN PINXTEREN

Altijd Gewoon - Gezellig en Huiselijk

Vertaling

nlsqbgcazh-TWcsenfrdeelplrotr

Zoek

BjorreNaam:                   Björre van Pinxteren

Leeftijd:                13 Jaar

Eet graag:             Cheese-burger en MacWrap

Lievelingskleur:   Groen

Klas:                      2 voortgezet onderwijs

 

Dit is de oudste zoon van het gezin. In 2006 werd Björre geboren. Dit was een hele verandering voor het gezin. In plaats de tafel met 2 borden op- dekken voor het eten, werden het er drie. Als het gezin weg wilde dan moest er naar drie personen gekeken worden ipv naar 2. En zo kan het gezin nog wel even door gaan. Ja het was een grote verandering, maar de ouders krijgt er ook iedere dag veel extra's terug wat ze nu voor geen goud meer willen missen.

 

Björre is vroeg en op veel dagen naar de kinderopvang gebracht, omdat moeder full time werkten. Vader werkte 4 dagen per week waarvan 1 dag in het weekend en was daardoor op 2 doordeweekse dagen thuis. Na die mooie kinderopvang periode is björre begonnen aan zijn basischool. Björre zit op OBS Delta.

 

OBS Delta is een kleine school die aan ongeveer een 80 leerlingen les geeft in 3 combinatie groepen. Deze grote van school en klassen, heeft zijn voordelen en nadelen. Echter zijn de voordelen voor ons gevoel groter dan de nadelen, waardoor wij bewust voor deze school gekozen hebben. De school geeft les volgens het Dalton onderwijs. Doordat de "lijntjes" met de school zo kort zijn, is het voeren van gesprekken en/of het ondekken van problemen, ook veel makkelijker. Door de combinatie groepen, is het mogelijk om de switsen van moelijkheid, en kan iedere leerling op zijn eigen tempo leren. De school is een openbare school, wat betekend dat Björre ook leert omgaan met andere culturen binnen onze samenleving. Vanaf Schooljaar 2017-2018 heeft de school het continu rooster ingevoerd, waardoor Björre nu iedere dag van 9 tot 2 les had met daarin een half uur pauze. Deze kortere pauze word op school ingevult en geld voor alle leerlingen van OBS delta.

 

 

Er is een tijd van komen en een tijd van gaan. De tijd van gaan is voor Björre gekomen.

Na vele leuke en leerzame jaren van de basisschool, is voor Björre de tijd aangebroken om zich te gaan ontplooien in het voortgezet onderwijs.

 

Ouders en Björre hebben zich in de jaren 2016, 2017 en 2018 goed georiënteerd. Op basis hiervan gaat zijn leer avontuur verder bij Het Hooghuis locatie Heesch. Hij mag zich nu terecht, de komende 2 jaar, een "brugpieper" noemen. Al vind hij dit persoonlijk een verschrikkelijke term.

 

Tijdens de begin jaren van zijn onderwijs, ging Björre nog op dinsdag en donderdag naar de BSO. Echter door veranderingen binnen het gezin, gaat hij alleen nog op dondedag naar BSO het Beertje

Vanaf augustus 2017 heeft Björre defenitief afscheid genomen van de BSO en komt hij iedere dag lekker naar huis.   

 

Björre doet heel graag spelletjes op zijn Wii U en zit daarbij dan ook heel vaak op Netflix©. Verder kijkt Björre graag naar; Ik hou van Holland, Playback je gek, Lekker Nederlands, Alles mag op vrijdag/zaterdag en Het zijn net mensen.

Daarnaast heeft hij nog 2 grote passies:

Basketbal.

Hij is erg sportief aangelegt. Iedere week gaat hij dan ook Basketballen bij Slamdunk'97. Vanaf 2016 is hij ook in competietie verband aan het spelen. Hij blijkt een erg goede verdediger te zijn en werpt zich vol overgave en met passie in het sport duel.

Eurodisney Paris.

Dit zijn altijd de vakanties waar hij erg naar uit keek. Zo kan/kon hij helemaal op gaan in de wereld van Mickey, Sully en Goofy. Het vind het dan ook erg jammer, dat deze, voor hem fijne en bijzondere vakantie's, niet meer (zo vaak) gerealiseerd worden binnen het gezin. 

 

Uw Datum en Tijd

Weersverwachting

Parse error in downloaded data

Volg ons via

images twitter     Facebook      YouTube icon 

 

 Instagram    YouTube icon        YouTube icon

                   Drone           Asso

                                 Weggedrag