Cookies? Koekie-monster heeft ze niet opgegeten en dus gebruiken wij cookies op onze site voor bezoekers statistieken.

WELKOM BIJ DE FAMILIE VAN PINXTEREN

Altijd Gewoon - Gezellig en Huiselijk

Vertaling

nlsqbgcazh-TWcsenfrdeelplrotr

Zoek

»Geen water, zorg of voedsel: in Syrië is bijna de hele bevolking de wanhoop nabij  »Rechts blok van Giorgia Meloni wint Italiaanse parlementsverkiezingen  »NASA ramt ruimterots om aarde in de toekomst te kunnen beschermen  »NU+ | Het opnieuw bevriezen van de polen kost 11 miljard euro per jaar  »Nations League-prestaties leveren Nederland nu al minstens 7 miljoen euro op  »Stroomuitval en overstromingen door tyfoon op Filipijnen, minstens vijf doden  »Video | Oekraïne wil meer geavanceerde wapens, maar krijgt het deze wel?  »Waterbedrijven waarschuwen voor tekort aan drinkwater in de toekomst  »Weerbericht: Wind, regen, lagere temperaturen en mogelijk een klap onweer  »Oranje klopt België door goal Van Dijk en gaat naar finaleronde Nations League  »Zwitserland wil pensioenleeftijd voor vrouwen gelijktrekken met die van mannen  »Elizabeth Holmes hoort straf: deze 'nieuwe Steve Jobs' bleek megafraudeur  »30 jaar cel geëist tegen Nederlander in Spanje die vrouw doodsloeg om 600 euro  »Influencer rijdt met 250 kilometer per uur over A28 en moet Lamborghini inleveren  »Liveblog Oranje | Lees alles terug over de winst van Oranje op België (gesloten)  »Oranje begint met De Roon, Klaassen en Pasveer aan kraker tegen België  »Waarom bezuinigen zo moeilijk is: 'We steken graag onze kop in het zand'  »KNVB benoemt 'voetbalhelden' Robben en Van Persie tot bondsridder  »Noodweer richt ongekende schade aan in Canada, herstel kost maanden  »Luxe veerboot zonder luxe klaar voor opvang asielzoekers, maar wacht op rechter  »Ridouan T. openbaart brieven die hij aan terrorist Mohammed B. stuurde  »Weekweerbericht: Rustig weer ten einde, herfstachtige dagen op komst  »Vierde Nederlander opgepakt voor ontvoeringspoging Belgische justitieminister  »Beste NUjij-reacties | Kabinet loopt weg | Poetin roept extra troepen op  »Gearresteerde Nederlanders waren van plan Belgische minister te ontvoeren  »Video | Bekijk hoe Kipchoge zijn eigen wereldrecord verbetert in Berlijn  »Zo ga je om met psychische klachten bij jezelf of vrienden  »Russische toppolitici maken zich grote zorgen over chaos bij mobilisatie  »Kipchoge verbetert met halve minuut eigen wereldrecord op marathon in Berlijn  »Trein bij Weert ontspoorde door aanrijding met spoorstaaf  

 DHL - UPS Buurtpunt Homerr Pinxteren

bord


Vanaf 12 augustus 2019 zijn we een DHL - Homerr buurtpunt gestart.In november 2019 is daar het UPS Access Point aan toegevoegd. Nu hoor ik u denken; "buurtpunt"?

 

Ja, een buurtpunt.

 

Een punt in een wijk, waar consumenten hun webshop bestelling kunnen laten afgeven, om het vervolgens daar op te gaan halen. Heeft de consument een retour voor een webshop, of een vooraf betaalde zending van Homerr, UPS of DHL, dan kan hij dit ook bij ons buurtpunt afgeven. Het buurtpunt is eigenlijk hetzelfde als een servicepunt. De enigste verschillen zijn, dat een servicepunt vaak in een bedrijfspand is gevestigd en gelijk loopt met de openingstijden van de winkel. En een buurtpunt een particulier is. Daarbij accepteert een buurtpunt geen rembourszendingen, verkoopt geen verzendlabels en heeft het buurtpunt vaak gunstigere avond en weekend openingstijden. 

 

Wij zitten met ons buurtpunt op De Ploeg te Heesch in wijk 't Rul. Voor wijk 't Rul en wijk De Hoef betekent dit dus dat er vanaf heden een afhaal of retour DHL punt en UPS dichter bij is dan het centrum. Wel zo makkelijk. Maar natuurlijk mag iedereen hier zendingen afhalen en/of retouren brengen.

 

Net als bij een servicepunt, moet u bij het buurtpunt een geldig legitimatie tonen, alvorens het pakket kan worden meegenomen en krijg je bij verzending ook een verzendbewijs, per mail, sms ( bij sommige aanbieders van toepassing) of papier.

 

Waarom?

 

In het verleden werd er af en toe aangebeld met het verzoek, of ik een pakket wilde aannemen voor "de buren". Wij hadden daar geen moeite mee en zo was dus ook altijd het antwoord positief.

Echter doordat er steeds meer mensen winkelen bij webshops, kwam de vraag vanuit de bezorgers ook steeds vaker. Toen de bezorgers in de gaten kregen dat er altijd wel iemand thuis was, werd er eerst bij anderen aangebeld, om vervolgens bij ons het laatste aan te bellen, met het bekende verzoek. Zo waren we, ongemerkt, eigenlijk al een klein buurtpunt geworden. Voor de bezorgers was dit natuurlijk heel fijn, omdat zij per bezorgd pakket betaald krijgen. Pakketten welke niet bezorgd konden worden en teruggingen naar depot of postkantoor, werden dus niet betaald, terwijl de bezorger wel had aangebeld, een "niet thuis" bericht in de bus had gedaan etc.

 

Op een gegeven moment, kreeg ik de vraag of een buurtpunt niet iets voor ons zou zijn. Je neemt hierbij ook pakketten aan en geeft ze vervolgens af, aan de geadresseerde, welke de zending komt halen. Voor ieder pakket dat zo werd aangenomen en/of afgegeven zou een kleine vergoeding betaald worden. Er was alleen verschil tussen de huidige situatie en de nieuwe situatie. In de oude situatie was het heel simpel. Als ik niet thuis was dan was ik niet thuis en had de bezorger pech. Nu met het buurtpunt moet je per dag aanwezig zijn, binnen de tijdvensters welke je van te voren afspreekt. Daar staat dan wel een kleine vergoeding tegenover van gemiddeld genomen €0,27 per pakket.

 

De voorbereiding.

 

Om een Buurtpunt te worden, moesten er wel een aantal zaken geregeld worden. Zo was de eerste vraag wie het buurtpunt ging regelen en bij welke organisatie. Na diverse overleggen hebben we het zo kunnen regelen dat onze oudste zoon, onder onze supervisie en/of backup, het buurtpunt vorm gaat geven.

Hij wilde wel wat extra zakgeld verdienen, maar met zijn leeftijd is een folderwijk de enigste optie. Iets wat hij helemaal niet zag zitten. Voor werken in een winkel is hij nog te jong. Daarom is dit buurtpunt een mooie uitdaging als 1e bijbaantje. voordeur

 

Ook wilden we een duidelijke herkenning bij de voordeur, zodat klanten in een opslag weten waar ze moeten zijn en andere omwonende nagenoeg geen last hebben van personen welke perongelijk bij het verkeerde nummer aanbellen. Dus is er een mooi bord gemaakt met de logo's van de bedrijven, waarvoor welke pakketten wij kunnen uitgeven en / of retouren kunnen aannemen. Uiteindelijk komt daar nog een extra bord bij ivm uitbreidingen van dienstverleners, zoals UPS en Homerr Return dienst

 

Ook moesten we ruimte hebben om pakketten op te slaan en wilden wij ook niet dat mensen zomaar "inkijk" hadden in onze woonkamer. Daarom hebben wij de gang en inpandige berging vrij gemaakt voor de pakketten en retouren. Daarbij hebben wij het glas van de gangdeur behandeld, zodat de "inkijk" vanuit de gang word bemoeilijkt en van de woonkamer naar de gang wel een normale doorkijk kreeg.

Tevens hebben wij een videobewaking systeem in de gang / omgeving hangen, welke extra veiligheid waarborgt voor onze zoon (ons gezin), klanten en natuurlijk de pakketten en staat de woning in contact met een professioneel beveiliging centrale.

 

Daarbij moesten wij allemaal geleerd krijgen, hoe we pakketten moesten aannemen van de koerier (in voorraad scannen), uitgeven aan de eigenaar (uit scannen), retour inname (in retour voorraad scannen) en afgifte aan de koerier (uit voorraad scannen). Ook welke identitietsgegevens we moesten vastleggen bij uitgifte pakket aan eigenaar of koerier.

 

De organisatie waar wij mee samenwerken (Homerr) moesten ook nog een aantal zaken realiseren, waaronder de aanmelding naar DHL en het versturen van benodigde spullen zoals retourlabels, bijzondere stikkers etc.

 

En dan is het zover.

 

We kregen bericht dat alles gerealiseerd was en dat we vanaf maandag 12 augustus 2019 "live" konden gaan. Ook de woning was klaar en Björre heeft nogmaals geoefend met de scan app. Aanvankelijk zijn we gestart met DHL. Op 8 november is onze service uitgebreid met UPS en niet veel later zijn we gestart met de dienst Homerr return en Homerr via Vinted. Vanaf heden kunnen we pakketten / retouren aannemen voor de onderstaande 3 organisaties. De klanten hebben dus vanaf nu de beschikking over 1 punt, waar 3 vervoersdiensten samen komen. Dit kan makkelijk zijn voor ophalen als voor afgeven van retouren.

En wat dacht u van het feit, dat web bestellingen met verschillende vervoerders, u nu kunt laten samenkomen op ons punt. Het enigste wat u moet doen is bij iedere bestelling bij een webshop welke met de onderstaande vervoerders verstuurd, de optie selecteren:

-- Leveren bij buurtpunt Homerr Pinxteren --


En zo word retourneren met deze vervoerders, ook simpel. 1 lokatie bezoeken en je hebt je meeste retourzendingen terug gestuurd. Zelf in de avond uren.

Wij blijven mogelijkheden zoeken om nog meer vervoerders te kunnen aanbieden GLS/Mondial Rely of welke vervoerder dan ook die het concept interessant vind). Iedere vervoerder is welkom. Zodra dit bekent is, laten we dat u natuurlijk via alle normale kanalen en deze website weten.Voor nu zijn het onderstaande vervoerders, welke bij ons zijn aangesloten.

 

dhl logohomerr bannerUPS logo

 

De openingstijden.

 

Na de start van het buurtpunt, was er al vrij vroeg de vraag, om langere openingstijden te onderzoeken. We hebben dan ook vrij snel wijzigingen hierin doorgevoerd. Echter bleek ook dat er mensen waren, welke nog steeds niet tevreden waren met de openingstijden en de aanlevering van zendingen door onze openingstijden, waardoor ze kozen voor een andere DHL / UPS servicepunt. In het kader van klanttevredenheid, gemak voor de ontvanger/verzender en het verlenen van kwalitatieve goede dienstverlening en uniformiteit , hebben wij zeer ruime openingstijden.

 


Wij gaan voor kwalitatieve goede dienstverlening waarbij de klant zeer ruime keuze heeft in ophaaltijd en afgite tijden. En we willen "service" terug brengen naar de ontvanger/verzender. Daarom zullen we iedereen ook helpen, ook buiten onze reguliere openingstijden. Hoe vaak je komt, maakt bij ons geen verschil.
We vinden dat iedere klant dezelfde service moet kunnen verwachten

Dat vinden wij vriendelijke dienstverlening, gericht op iedere individuele bezoeker.

Openingstijden

 

Zendingen ophalen/afgeven in het algemeen.

 

Binnen de openingstijden, maar ook daarbuiten als we toch thuis zijn, kunt u zendingen ophalen of/en afgeven. Ook zijn er nog een aantal andere zaken waar u rekening mee dient te houden:

 • Voordat wij de zending mogen meegeven, moeten wij een geldig identiteitsbewijs (paspoort, rijbewijs, ID-kaart of Nederlandse vreemdelingen document) inzien.
 • Wij moeten soms de document nummers invoeren (steekproefsgewijs). En vervolgens vragen wij u wel altijd om te tekenen voor de zending.
 • De zendingen van DHLblijven maximaal 1 week liggen. De zendingen voor UPS en Homerr(Vinted) blijven maximaal 2 weken liggen. Als de zending dan nog niet is opgehaald, gaat deze retour naar de verzender van het betreffende pakket. Wij kunnen dit proces helaas niet tegen houden of vertragen.

 

Retouren afgeven.

 • Wij kunnen geen rembours zendingen ontvangen - afgeven.
 • U kunt bij ons (officieel) ook geen verzendlabels kopen. Dit moet u van te voren regelen via de DHL website of UPS website.
  • Bij verzending via DHL willen we u natuurlijk graag helpen en is er ook een (achterdeur) mogelijkheid. Zo kunnen we een DHL verzendlabel via de DHL website aan maken. Dit is dezelfde website als u thuis gebruikt.  Zodra deze dan klaar staat voor betalen, sturen we u een "tikkie" waarmee u de kosten van dat verzendetiket kunt betalen via uw eigen telefoon en bank. Zodra dit is gebeurd, betalen wij het label voor u, printen het ter plekken uit en doen dit op het pakket. Zo kunnen we u toch helpen bij uw verzending en bespaart het u €1,- welke u bij een DHLServicepunt zou moet voldoen, als zij een label voor u aanmaken.
  • Sinds April 2020 is het bij DHL mogelijk om thuis een verzendlabel aan te maken terwijl u geen printer heeft. In stap 4 geeft u aan dat u niet over een printer beschikt. U ontvangt, na betaling, vanuit DHL een QR-code. Met de zending en de QR code komt u naar ons. Bij ons word deze omgezet naar een barcode. Vergeet svp niet de naam en adresgegevens op het pakket te schrijven. U krijgt van ons namelijk alleen de barcode.
 • Zodra u een verzendlabel heeft gekocht / gekregen van de betreffende vervoerder of webshop, of de webshop aangeeft dat dezelfde barcode gebruikt kan worden (Wehkamp, Zalando bv], dan kunt u de zending hier wel gewoon bij ons afgeven.
 • Soms geeft de webshop aan, dat je geen verzendlabel nodig hebt, om je product terug te kunnen sturen. Het enigste wat u dan hoeft te doen, is met de zending naar ons te komen. U krijgt dan van ons een barcode en een verzendbewijs en koppelen wij deze aan de webshop/ontvanger als deze in ons systeem staat.
 • Retour zendingen dienen natuurlijk altijd goed verpakt te zijn. Tevens is ons advies, om het etiket altijd te beschermen met doorzichtig plakband, zodat deze tijdens transport niet kan beschadigen of scheuren.
 • Verzendbevestigingen gaan via DHL en worden per mail verstrekt. Bij UPS heeft u de keuze tussen mail of sms. Indien u een verzendcode van ons krijgt omdat de webshop deze niet heeft bijgeleverd/bijgevoegd/verstrekt, krijgt u een "handgeschreven" bevestiging. Bewaar deze altijd goed totdat u weet dat de zending bij de ontvanger is aangekomen.

vinted

 

Zendingen ophalen en afgeven.

 

Vanaf 1 mei 2020 is het mogelijk om Vinted zendingen via het Homerr netwerk te versturen en ontvangen. Daarbij werkt Homerr zo goed als papierloos. Je krijgt een QR-code per mail en deze hoef je niet uit te printen. Het homerr punt scant deze QR-code van je telefoon en koppelt deze aan een Homerr barcode.Ontvanger en verzender krijgt per mail de barcode, zodat men de zending kan volgen. Zodra de zending bij het gekozen Homerr punt is aangekomen krijgt men wederom een mail. Pdf logoVanaf dan heeft de ontvanger 14 dagen de tijd om de zending op te halen. Na dit termijn, gaat de zending terug naar de oorspronkelijke verzender. Deze Homerr zendingen zijn tot €20,- verzekerd. Doordat Homerr staat voor duurzaam ondernemen, werken zij met vrije ruimte bij bestaande vervoerders. Hierdoor worden zendingen via het Homerr netwerk gebundeld en bij ons op dinsdag- en donderdagochtend opgehaald en nieuwe zendingen geleverd. En nog een voordeel: Het is de goedkoopste verzendoptie binnen Vinted. Dus uw portemonnee merkt het ook en zo word winkelen via Vinted niet alleen goed voor het milieu maar ook nog eens extra leuk.

Wil je meer weten over Vinted via het Homerr netwerk? Voor onze klanten hebben we een "work arround: gemaakt over wie/wat Homerr is en de werkwijze Homerr-Vinted. Deze info is via het PDF icoontje te bekijken. 
Trace and trace

Vinted - Homerr zendingen

 

Belangrijke opmerkingMocht de Vinted QR-code niet door het Homerr systeem worden herkend, laat het pakket dan niet achter bij het betreffende Homerr punt en bel met Homerr klantenservice op nummer 020-2444822. Zij kunnen je verder helpen zodat de zending uiteindelijk toch via Homerr verstuurd kan gaan worden.

Retouren via Homerr (Homerr Return) voor de webshops Asos - Frank.nl - Body&Fit - Cavallaro

Voor de retouren via Homerr is er een geheel eigen procedure opgezet. Klanten melden hun retouren aan via de website https://returns.homerr.com. Tevens zie je via deze site ook meteen, welke webshops de mogelijkheid bieden om retourzendingen via Homerr te laten lopen. Zodra het aantal retour pakketten is aangemeld via deze site, krijgt ment een QR-code. Met deze QR-code en het pakket kan men zich bij ons Homerr Buurtpunt melden. Wij scannen die QR-code code en U als klant krijgt daarna een verzendbewijs. Wij zorgen netjes dat uw zending terug gaat naar de betreffende webshop. Dat is alles. U blij? en wij bij? en Björre Heel blij?.

 

 Waarom Björre heel blij: Hij krijgt namelijk gemiddeld genomen €0,27 per pakketje dat hij/wij aannemen of afgeven. Immers is het zijn bijbaantje, al blijven wij als ouders altijd eindverandwoordelijk. Hoe meer pakketjes, hoe hoger zijn bijverdiensten.

  

 

zalando
 
Retouren via Homerr voor webshop Zalando
 
 
Vanaf mei 2020 is het ook mogelijk om Zalando zendingen op een duurzame manier terug te zenden naar deze webshop. Daarnaast is het super makkelijk en kost het geen extra moeite of registratie. In uw zending zit een PostNL retouretiket. Deze plak je gewoon op de doos en in plaats van dat je de zending naar het postkantoor/postnl afgiftepunt brengt, breng je hem naar ons/een Homerr-punt. Wij scannen deze postnl barcode en koppelen die aan de Homerr barcode. U krijgt een Homerr verzendbewijs en uw zending gaat op een duurzame manier terug naar Zalando. Makkelijker kan bijna niet.

Trace and trace

Homerr zendingen

 

 

Bijzonderheden in openingstijden

 

Wij snappen als geen ander, dat u graag snel en makkelijk over uw eigen zending wilt beschikken op een moment dat het u uit komt. Toch kunnen er situaties voordoen, waardoor wij u niet kunnen helpen, op de manier zoals u dat zou willen en wij voor ogen hebben. Natuurijk proberen wij altijd een passende oplossing te bedenken waarvan u het minste hinder ervaart. Echter is dit gewoonweg niet altijd mogelijk.

Wel denken wij, dat "tijdige communicatie" het sleutelwoord is in deze (uitzonderlijke en onvoorziene) situaties. Om het u wat makkelijker te maken zullen we bijzonderheden z.s.m. melden naast de openingstijden bij de voordeur van ons buurtpunt, op deze plek van onze site of via ons Twitter en Facebook pagina. Mocht u, ondanks deze inspanningen, toch nog hinder ondervinden, vinden wij dat heel vervelend en bieden ook alvast onze excuses aan voor de hinder, welke u ervaart/heeft ervaren.


Belangrijke mededelingen

 

Ligt er bij ons een zending voor U? En ben je in de buurt, maar buiten officiële openingstijden?

Wij houden van goede dienstverlening.

Ook buiten openingstijden.

Welke dag dan ook. Als we thuis zijn natuurlijk.

GEWOON   👉  AANBELLEN! 

 

En voor de rest; 


🅼🅴🅳🅴🅳🅴🅻🅸🅽🅶
𝒄𝒐𝒓𝒐𝒏𝒂 𝒗𝒊𝒓𝒖𝒔 (𝑪𝑶𝑽𝑰𝑫-19)

gangmaatrDe verwachting is dat het Corona virus (COVID-19) nog voorlopig ons leven en werkwijze blijft bepalen. 

 

Om het overzichtelijk te houden zijn dit onze werkwijze, om zo goed mogelijk u en onze gezondheid te beschermen tegen dit vervelend virus

  • Wij verzoeken u vriendelijk, doch dringen om gebruik te maken van een mondkapje, als u een zending komt halen of brengen. Hierdoor voldoen we met zijn allen aan onze wettelijke mondkapjes plicht welke op 1 dec is ingegaan. 
  • Door onze inrichting naar professionaliteit hebben we een balie en daardoor handhaven we automatisch de 1,5 meter 
  • Wij vragen uw voornaam en de laatste 3 tekens van uw legitimatie als handtekening.
  • De deur opend en sluit automatisch op basis van persoon detectie
  • Wij controleren uw legitimatie, zonder aan te raken. Raken wij u legitimatie toch aan, maken we dit ook schoon met desinfectans.

Bent u ziek of getroffen door het virus en herstellende, maar ziet u geen mogelijkheid om uw zending, binnen de gestelde tijd op te halen of retour te sturen, neem dan contact met ons op via dit speciaal formulier. Wij kijken dan, mogelijk in overleg met u en de vervoerder, of uw zending langer kan blijven liggen, of bij u gebracht / opgehaald kan worden.

 

 

Overige mededelingen 

 

Nespresso

 

 

Wij vinden duurzaamheid en milieu een belangrijk issue, waar wij graag een steentje aan bij dragen.

Tevens zijn wij ook fervent koffie drinkers.

Daarom hebben Buurtpunt Pinxteren en Nespresso de "handen in een geslagen".

Vanaf nu is het mogelijk om je volle Nespresso Recycle zakken bij ons in te leveren.

Ook kunt u Nespresso bestellingen rechtstreeks bij ons laten bezorgen. En als je deze dan komt halen,

kun je de volle zakken inleveren.

Zakken te kort?

Kom langs, want wij hebben lege Nespresso Recycle zakken voor U.

Zo is het recycle van Nespresso-cups nog nooit zo makkelijk geweest.

 

(laatste wijziging: donderdag 7 januari. 19:48 uur)

 

 

Heeft u nog vragen?

 

Natuurlijk kan het altijd zijn, dat u nog met wat vragen zit welke niet op de websites van DHL, Homerr of hier, te vinden is. Wij snappen dat u toch graag een antwoord zou willen hebben. Voor deze zaken kunt u gebruik maken van ons contact formulier, welke u HIER kunt vinden.

 

DHL - UPS Buurtpunt Homerr Pinxteren, is ook te vinden via Facebook en Twitter,

https://www.facebook.com/pakketpuntTwitter-facbook @BuurtpuntHeesch

Volg ons en blijf altijd op de hoogte van actuele informatie, nieuws en openingstijden.

 

 

 

Wat sneller of direct contact?

 


Bij ons zijn openingstijden; openingstijden. Niet meer - niet minder. Maar we hebben geen 9-5 mentaliteit en weten maar al te goed, hoe het is om je pakketje te halen of weg te brengen, rekening houden met de openingstijden. Dit is vaak lastig.  Daarom hanteren wij de volgende stelregel;

 

Binnen de openingstijden zijn we er altijd.

Buiten de openingstijden, helpen we u ook graag, als we thuis zijn.

En we zijn heel vaak gewoon thuis.

 

Natuurlijk zijn er vragen die niet kunnen wachten, en waarvan je graag sneller antwoord wilt hebben dan via een mailbericht. Bijvoorbeeld, De vraag of je pakket al bij ons als buurttelefoonpunt is bezorgd en hem nu al wilt halen, omdat je hem als verrassing die avond nodig hebt voor je vriendin.

Of je hebt een retourzending, die je graag al wilt afgeven, omdat je er in de komende avonden geen tijd voor hebt om deze af te geven, maar hij wel binnen 14 dagen retour gestuurd moet worden.

Dan kun je contact op menen via messenger aan de rechterzijde of via 0412-796552.Zijn we in staat om te reageren, dan zullen we dat zeker doen. Anders spreek rustig wat in via het antwoordapparaat en we bellen je zo snel mogelijk terug.

Ook kun je het telefoonnummer 0412-796552 gebruiken met Whatsapp. Zet ons telefoonnummer in je mobiel en we zijn altijd binnen handbereik voor je vragen.

Echter willen wij er ook meteen bij zeggen dat dit geen garantie geeft, dat we de vraag ook kunnen realiseren en of beantwoorden.Whatsapp

Tijdens de openingstijden zijn we natuurlijk wel altijd bereikbaar. Maar een klant aan de deur gaat voor telefoon, whatsapp of Messenger. Wij nemen voor deze mensen graag dezelfde tijd als voor u. Zo kunnen we iedereen goed van dienst zijn. iets wat bij ons hoog in het vaandel staat. 

 

Wij hopen dat we u hierbij voldoende informatie hebben gegeven over ons buurtpunt en hopen tevens dat we u een keer hier mogen begroeten om uw zending vanuit een webshop op te halen of tijdens het afgeven van een retour. U zult versteld staan hoe makkelijk, snel, huiselijk, veilig en prettig dit gaat.

 

 

Verbeterpunten?

 

Deze horen wij graag. Wij zien ieder aangedragen verbeterpunt, als een leerpunt, om onze service naar u te verbeteren en u uiteindelijk zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. 

 

 

Toekomst visie

 

Onze toekomst visie is duidelijk en helder. Wij steven naar kwaliteit - klantgerichtheid - uitmuntende service - afspraak is afspraak en betrouwbaarheid met stabiliteit. Daarom hebben we wel openingstijden, echter gebruiken we ze niet. Iedereen is welkom, op het tijdstip wat hem of haar schikt. ( binnen morele tijd grenzen)

 

Wij hebben als ultieme wens om alle vervoerders onder "een dak" te krijgen. Zo hoeft de klant niet meer (of veel minder) te bedenken, waar zijn zending moet worden afgegeven. Hij of zij gaat naar het (natuurlijk het liefst ons) alles in een pakketpunt, en zij zorgen er voor dat de retourzending / zending van de klant, via de juiste vervoerder (terug) verzonden wordt.

Dit geld natuurlijk ook voor het ophalen van "niet thuis" zendingen. De klant krijgt diverse "niet thuis" kaarten in de bus en zou dan maar naar 1 punt hoeven te gaan. 

Aangezien klanten steeds meer op internet bestellen en vaak niet kunnen kiezen voor een bepaalde vervoerder, kan de klant  bij alle webwinkels, niet 1 buurtpunt aangeven, omdat dit buurtpunt niet alle vervoerders mag bedienen.

 

Het resultaat door onze visie zou zijn, dat alle bestellingen van de diverse webshops en samenwerkingsverbanden met de diverse vervoerders, bij het buurtpunt samen kunnen komen. De ontvanger hoeft nu nog maar naar 1 service / buurtpunt te bezoeken en kan in een keer al zijn zendingen/web bestellingen ophalen. En als dat nodig zou zijn, ook in een keer wegbrengen, waardoor ook hun vervoersbewegingen afnemen. Dit is dus ook nog eens goed voor het milieu.

 

Helaas hebben we moeten concluderen, dat dit niet (helemaal) te realiseren is, omdat wij afhankelijk zijn van de mogelijkheden, bedrijs-visie en huidige werkwijze van Homerr.

We zijn een buurtpunt, zonder Kamer van Koophandel inschrijving en alle andere verplichtingen om bedrijfsmatig te kunnen werken. Dit zou ook niet rendabel zijn, gezien het aanbod (inkomsten) in zendingen door de huidige 2 vervoerders en Homerr.

Hierdoor worden we door alle partijen gezien als particuliere buurtpunt en niet als servicepunt ( ook al bieden we dezelfde service of  zelfs kwalitatieve en betere service met langere openingstijden), waardoor wij tegen zaken aanlopen, welke niet of niet makkelijk veranderd worden omdat het "naampje"  buurtpunt / servicepunt belangrijker is dan de daadwerkelijke service die wij naar klanten toe leveren. Zo zijn er tevens bedrijven zoals PostNL die het “alleen recht” eisen van een punt. Je mag ik hun visie geen diensten van andere vervoerders aanbieden.

 

Toch blijven we altijd op zoek naar mogelijkheden welke wel zouden kunnen leiden tot deze droom (zoveel mogelijk vervoerders op een punt) en de ultieme en kwalitatieve service die verzenders en ontvangers mogen verwachten en welke de meeste webwinkels eigenlijk ook beogen, richting hun klanten.

 

 

En laten we helder en eerlijk naar elkaar zijn:

 

 Zonder kopers, ontvangers of verzenders, zijn er geen zendingen.

En zonder zendingen zijn er geen verzenders (webshop etc).

Zorg goed en maak het makkelijk voor de kopers - ontvangers van zendingen

dan blijven zij ook bestellen en verzenden/ontvangen of/en retourneren.

En tevens is de uitwerking van deze visie ook nog eens een stuk milieu vriendelijker!

(Daarbij is het voor onze zoon Björre ook (financieel) leuk om dit te doen als bijbaantje.)

 

 

Per 1 september zijn we een bedrijf geworden met KVK en BTWnr.

 

We hebben dan toch de stap gezet, om een bedrijf op te zetten genaamd: Pakketpunt Van Pinxteren. Wij lopen tegen zoveel problemen aan, dat wij geen andere oplossing zagen. Hiermee hopen we aanvullende services te kunnen realiseren welke als particulier niet mogelijk bleken te zijn. Echter is het allemaal makkelijker gezegd dan gedaan. We zijn dan ook bezig om van deze overstap en alle problemen een nieuwe blog te schrijven. Zodra deze gepubliceerd is, brengen wij u daarvan graag op de hoogte via onze standaard media kanalen. Alle in en outs over Pakketpunt Van Pinxteren is te vinden via https://pakketpuntvanpinxteren.nl .

 

  

 

Interesse in blog items welke wij publiceren?

Hier vind u onze blog inhoudsopgave.

Of

Abonneer u nu op onze blogfeed

Rss feedRSS 2.0     Rss feedAtom 1.0

 

 

 

Facebook buurtpunt

Uw Datum en Tijd

Weersverwachting

Parse error in downloaded data