Cookies? Koekie-monster heeft ze niet opgegeten en dus gebruiken wij cookies op onze site voor bezoekers statistieken.

WELKOM BIJ DE FAMILIE VAN PINXTEREN

Altijd Gewoon - Gezellig en Huiselijk

Vertaling

nlsqbgcazh-TWcsenfrdeelplrotr

Zoek

Een dag uit duizenden.

Een dag uit duizenden.Vandaag was een dag, zoals vele anderen. Het begon met wakker worden en het idee Deur schadehebben dat het vakantie is, ondanks dat de vrouw vanuit bed, de hond een aantal keren maant om zijn nagels en tanden niet in de deur te zetten. Hij wil naar zijn baasje, en aangezien hij de deur niet kan openenen, moet hij gedacht hebben om zich dan maar een weg door de deur heen te krabben en bijten. Gevolg; Ik boos op de hond en de vrouw mag weer voor de 2e dag op rij de schilder gaan na-apen. Snapt de hond het niet, of snappen wij het niet. Wie zal het zeggen. Hij in ieder geval niet.

 

Echter staan er nog veel meer dingen op het spreekwoordelijke vakantie programma. We moeten naar de tandarts voor het vullen van een stel gaatjes. Gekscherend maak ik een opmerking naar mijn vrouw, ofdat zij het niet kon doen, met de plamuur die ze nu ook voor de deur gebruikte. Immers had ze ervaring met het vullen van "gaatjes". Maar nee, toch maar de optie tandarts. Iemand die gespecialiseerd is in tanden en het vakkundig kan repareren, wat ze eerst eigenhandig verder en groter maken met een boor.

Gelukkig heeft de oudste een andere planning en hoeft deze niet de boor, het slik- en zucht geluid aan tehoren. Hij mag met zijn individuele hulpverlener leuke dingen gaan doen. Hij word opgehaald en wij gaan richting tandarts.

Later die dag:

Gelukkig viel het bij de tandarts mee en was er nog ruimte over voor de wat 

Taartnoodzakelijke boodschappen.En dan gaat de bel. Onze oudste zoon is weer thuis met een mooie grote zelfgemaakte taart/cake. Na de overdracht, werden de borden uit de kast gehaald en moest de taart/cake worden aangesneden. Ja hij was lekker en eigenlijk zonde, maar iets in mij zei steeds: "eten-eten-eten".

Alleen het avond eten........ dat schuiven we voor de derde keer maar weer een dag op. Het is immers vakantie.

 

Taart Bjorre

En de tijd......

Dat was waar ook. We moesten voor Björre nog naar een horloge gaan kijken. Een digitale horloge in de kleur.. groen, die was er natuurlijk niet in overvloed. Want digitale horloges zijn uit de tijd, het is tegenwoordig allemaal analoog. En om je kind dan maar te zeggen dat hij moet wachten totdat de mode veranderd en digitaal weer in de mode, dat is echt niet uit te leggen aan een kind van 10. Dus zit je als ouders in een dillema. Of wachten en dan een tijdloos kind, waar je ook steeds op moet wachten, of kijken dat hij een andere basiskleur ook mooi kan vinden, ondanks zijn voorkeur voor groen. Gelukkig won zijn verstand van zijn voorkeur en heeft hij een horloge.Ijsje eten

Nu nog de volgende opgave -> houden aan de tijd. Onderweg nog een lekker ijs(je) gegeten.

 

Nadat we thuis kwamen moet er natuurlijk "op tijd" gezocht worden naar pokemon. Het nieuwe rage-spel wat mij persoonlijk gestolen kan worden. Maar wat blijkt. Mijn vrouw heeft ook de app gedownload en doet mee in deze rage. Dat is mooi, kunnen ze samen pokemon zoeken en meteen de hond meenemen. Krijgt deze ook lichaamsbeweging en is die hopelijk vannacht zo moe, dat hij de deur ook met rust kan laten. Maar dat zien we morgen wel weer.

 

Ik zou zeggen voor nu.... Tot de volgende ronde.

 

  

Nog meer blog items lezen?

Hier vind u onze blog inhoudsopgave.

Of

 

Abboneer u nu op onze blog-feed

Rss feedRSS 2.0     Rss feedAtom 1.0

 

 

Uw Datum en Tijd

Weersverwachting

Parse error in downloaded data

Volg ons via

images twitter     Facebook      YouTube icon 

 

 Instagram    YouTube icon        YouTube icon

                   Drone           Asso

                                 Weggedrag

 

Abonneer via RSS