Cookies? Koekie-monster heeft ze niet opgegeten en dus gebruiken wij cookies op onze site voor bezoekers statistieken.

WELKOM BIJ DE FAMILIE VAN PINXTEREN

Altijd Gewoon - Gezellig en Huiselijk

Vertaling

nlsqbgcazh-TWcsenfrdeelplrotr

Zoek

 

Het jaar 2017 is bijna ten einde. De oliebollen, het vuurwerk staan al klaar en de champagne ligt al in de koelkast koud te worden. In de winkels is het toch nog erg druk, van mensen die nog “snel” even, het laatste moeten en willen regelen om straks rustig naar het  nieuwe jaar te kunnen Met hapjes en drankjes. Hier en daar hoor je ook al vuurwerk afgaan, van mensen die niet kunnen wachten tot 18:00 uur.

Toch kijken we even terug naar het bewogen jaar 2017. Het is voor ons een jaar geweest met veel ups en downs. Zo hebben we te maken gekregen met een auto ongeluk, die nog steeds zijn sporen nalaat, en Welzorg die geen zorg gaf en waar je als WMO gerechtigde letterlijk tegen een muur aan staat omdat je niks kunt afdwingen. Daarintegen zijn er ook weer leuke momenten geweest, zoals het krijgen van een nieuwe, superdeluxe auto met alles er op en aan, een mooie gerenoveerde badkamer of het zien van de schoolresultaten waaruit blijkt dat Björre grote sprongen heeft gemaakt en natuurlijk het goede verloop van de overstap van school door Tibbe. Vorig jaar even niet, maar dit jaar hebben we wel weer een mooi kerstdorp gebouwd. Echt dingen om trots op te zijn, zo terugkijkend naar het jaar 2017.

Onze tekening zou er heel anders uitzien dan de tekening die we op Facebook vonden / toegestuurd kregen, die alle gebeurtenissen van 2017 weer geeft voor Nederland. Graag vermelden wij ook dat de tekening is gemaakt door Blond Amsterdam. Wel vinden wij het een mooie afsluiting van het jaat 2017. 

 

Wij wensen u dan ook een goede afsluiting van 2017 en een goed begin van 2018.

Jurgen-Inge-Björre-Tibbe en Zwabber (de hond).

 

Dag 2017

 

Uw Datum en Tijd

Volg ons via

images twitter     Facebook      YouTube icon 

 

 Instagram    YouTube icon        YouTube icon

                   Drone           Asso

                                 Weggedrag

 

Abonneer via RSS