Cookies? Koekie-monster heeft ze niet opgegeten en dus gebruiken wij cookies op onze site voor bezoekers statistieken.

WELKOM BIJ DE FAMILIE VAN PINXTEREN

Altijd Gewoon - Gezellig en Huiselijk

Vertaling

nlsqbgcazh-TWcsenfrdeelplrotr

Zoek

×

Waarschuwing

Laden XML bestand mislukt

Belangrijke informatie mbt de petitie

Beste gewaardeerde ondertekenaar van de petitie,

 

Helaas kom ik tot de conclusie dat het animo in wijziging van de faillisentwet zeer klein is. Zeg maar dusdanig klein, dat we moeten concluderen, dat iedereen (op een enkele persoon na) het graag wil houden, zoals het nu is en niet graag schadeloos gesteld wil worden, als een winkel failliet gaat. Dit is dan ook erg bijzonder te noem, als je het nieuws zag mbt de gebeurtenissen bij een filiaal van Intertoys

petitie1Met 14 ondertekeningen zal dit voor de politiek zo ter zijde worden geschoven. 

 

Daarbij is ook gebleken dat de landelijke belangen organisaties (consumentenbond-kassa-Radar), zelfs tegenwerken, door aankondigen te verwijderen, waardoor het breed publiek niet gehaald kon worden.

Daarom leek het me wijs, hoe spijtig dan ook om de petitie terug te trekken. Dit is dan ook heden ochtend gebeurd. Toch wil ik alle ondertekeraars, uit de grond van mijn hart bedanken voor het tekenen van de petitie.

 

Met vriendelijke groet,

Ja U leest het goed. Ik was een petitie gestart en na ongeveer 1 maand weer terug getrokken. Waarom ik hem dan gestart ben en waarom ik nu het bijltje er bij neer gooi, leg ik graag uit.

 

Lees meer...

school nieuw

 

Het is vakantie! Maar wel een vakantie die anders is dan normaal. Waarom?

Nou heel simpel. Björre zat het afgelopen jaar in groep 8 en heeft dus dit jaar de basisschool, OBS Delta, verlaten. Na veel verschillende scholen te hebben bezocht de afgelopen 2 jaar en zijn resultaten met eindtoets groep 8 te hebben bekeken is er dan toch een goede vervolgschool voor hem gevonden. 

 

En wie denkt dat je er dan bent, die heeft het mis. Er zijn introductie bijeenkomsten, er moeten spullen gekocht worden, spullen besteld worden, etc, etc, etc. En je krijgt een berg informatie, waar je helemaal ........piep...... van wordt. (althans je moet er dan wel aanleg voor hebben natuurljk om ......piep.... te worden.)

 

Lees meer...

feestdoos
Deze keer geen blog over een (slecht) product of (slechte) service, maar over een doodnormale tussentijdse vakantie. Nou ja, geen blog over een product of service, dat is ook niet helemaal waar. Zo gingen we op vakantie (dienst) en hebben we een dierentuin bezocht (dienst), zoals de titel al heeft verklapt, en hebben daar ook aanspraak gemaakt op service.

Maar het belangrijkste was toch wel dat onze oudste zoon weer een jaartje ouder werd en dat dit natuurlijk ook op vakantie gevierd moet worden. Alleen hoe we dat in een spreekwoordelijk vat gegoten hebben, is ten tweede. En ja, wat ga je dan doen en hoe ga je het organiseren als je halverwege de heenreis er achter komt dat je (bijna) alles bent vergeten om die verjaardag goed en leuk te vieren.

 

Lees meer...

Carnaval

Het is druk in huize Van Pinxteren. Ieder jaar moet er weer ( op het laatste moment ) bedacht worden, hoe de kinderen verkleed 

Alaaf

willen zijn, om carnaval op school te kunnen vieren. En dat is dan eigenlijk voor 1 dag, omdat wij geen carnaval vierende 

familie zijn en dus ook niet van vrijdag tot dinsdag weg gaan om dit gezellige feest te vieren.

 

Carnaval, leuke dagen, die vooral in Brabant en Limburg word gevierd. Maar waarom eigenlijk? Waarom word alleen in het zuiden dit massaal gevierd, liggen bedrijven nagenoeg stil en doet de rest van Nederland nauwelijks mee aan dit feest?

Dit zijn dingen die ik me nu afvraag en waar ik in deze blog dieper op ga inzoomen, om uiteindelijk de antwoorden op deze vragen te kunnen krijgen. 

 

Gaat u mee op zoek in het "carnavals-gedruis". ALAAF.

 

Lees meer...

 

Het jaar 2017 is bijna ten einde. De oliebollen, het vuurwerk staan al klaar en de champagne ligt al in de koelkast koud te worden. In de winkels is het toch nog erg druk, van mensen die nog “snel” even, het laatste moeten en willen regelen om straks rustig naar het  nieuwe jaar te kunnen Met hapjes en drankjes. Hier en daar hoor je ook al vuurwerk afgaan, van mensen die niet kunnen wachten tot 18:00 uur.

Toch kijken we even terug naar het bewogen jaar 2017. Het is voor ons een jaar geweest met veel ups en downs. Zo hebben we te maken gekregen met een auto ongeluk, die nog steeds zijn sporen nalaat, en Welzorg die geen zorg gaf en waar je als WMO gerechtigde letterlijk tegen een muur aan staat omdat je niks kunt afdwingen. Daarintegen zijn er ook weer leuke momenten geweest, zoals het krijgen van een nieuwe, superdeluxe auto met alles er op en aan, een mooie gerenoveerde badkamer of het zien van de schoolresultaten waaruit blijkt dat Björre grote sprongen heeft gemaakt en natuurlijk het goede verloop van de overstap van school door Tibbe. Vorig jaar even niet, maar dit jaar hebben we wel weer een mooi kerstdorp gebouwd. Echt dingen om trots op te zijn, zo terugkijkend naar het jaar 2017.

Onze tekening zou er heel anders uitzien dan de tekening die we op Facebook vonden / toegestuurd kregen, die alle gebeurtenissen van 2017 weer geeft voor Nederland. Graag vermelden wij ook dat de tekening is gemaakt door Blond Amsterdam. Wel vinden wij het een mooie afsluiting van het jaat 2017. 

 

Wij wensen u dan ook een goede afsluiting van 2017 en een goed begin van 2018.

Jurgen-Inge-Björre-Tibbe en Zwabber (de hond).

 

Dag 2017

 

Instagram

Uw Datum en Tijd

Weersverwachting

Heesch

Volg ons via

images twitter     Facebook      YouTube icon 

 

 Instagram    YouTube icon        YouTube icon

                   Drone           Asso

                                 Weggedrag

 

Abonneer via RSS