Cookies? Koekie-monster heeft ze niet opgegeten en dus gebruiken wij cookies op onze site voor bezoekers statistieken.

WELKOM BIJ DE FAMILIE VAN PINXTEREN

Altijd Gewoon - Gezellig en Huiselijk

Vertaling

nlsqbgcazh-TWcsenfrdeelplrotr

Zoek

 

 In 2019 en 2020 herdenken we het beëindigen

 van de Tweede Wereldoorlog, 75 jaar geleden.

We vieren dat we sindsdien weer in vrijheid

leven, in het besef dat we samen

verantwoordelijk zijn om vrijheid door te geven.

 

Bron: Nationaal comitè 4 en 5 mei

 

  

 

Terwijl het corona virus in Nederland snel om zich heen grijpt, raken steeds meer mensen besmet en raken geefziekenhuizen en IC bedden langzaam vol. Ondertussen neemt het kabinet vergaande maatregelen met als doel de belastbaarheid van ziekenhuizen binnen acceptabele grenzen te houden en de kwetsbare binnen de samenleving te beschermen. En het einde is nog (lang) niet in zicht. logo doneeractie

Ondertussen werkt het zorgpersoneel in de 71 Nederlandse ziekenhuizen zich" een slag in
het rond" om alle zieke te verplegen en verzorgen en te helpen om dit verschrikkelijke virus te overleven.

 

Ik liep al een tijdje rond met het idee, om iets te doen na de crisis. Na een succesvolle applaus actie heb ik mijn stoute schoenen aangetrokken en  ben ik een doneer actie begonnen op 2 doneer platformen. Waarom 2; dat heeft met de kosten te maken welke de platformen vragen bij iedere donatie die zij verwerken en het eerste platform vraagt meer dan de 2e.  Maar hier later meer over.. 

 

Doneeractie defenitief stop gezet 

Beste mensen,

 

We zijn deze actie begonnen in een opwelling, zonder stil te staan bij eventuele gevolgen op privè vlak. We hebben deze actie daarom tijdelijk stil moeten leggen, om ook even de juridische consequenties te heroverwegen. De reden hiervan is, dat nu blijkt dat uw donatie's gezien word als inkomsten van ons als gezin. (Als de actie zou "exploderen")

 

Dit zou dus verstrekkende gevolgen hebben, voor ons gezin en dus ook voor de donaties, als we dit eerst moeten compenseren. Uw geld gaat dan nog minder naar "het beoogde doel" en dat vinden wij niet fair. We wilden dus eerst garanties van de overheden; dat uw donaties en onze privèomstandigheden, los van elkaar gezien worden. Dit kon niet gegarandeerd worden, waardoor een doorgang ook niet meer kan plaats vinden.  

 

Voor u die al gedoneerd heeft? Uw geld gaat echt naar de helden,waarvoor u heeft gedoneerd. Gelukkig is het bedrag op dit moment nog zo klein dat dit geen invloed heeft op de huidige situatie. Het probleem zou ontstaan bij grotere eindbedragen. Inmiddels is er ook contact geweest met depersoneelsverreniging Bernhoven en is opdracht gegeven om het totale bedrag over te schrijven. De kosten die Doneeractie rekend over het gedoneerde geld, betalen wij uit privé middelen zodat het totale bedrag naar Deze helden gaan. Dat hebben ze echt verdiend!

 

Familie van Pinxteren.

 

 

Lees meer...

Villa Pardoes logo

 

 

Half april werd ons, als ouders gevraagd, of dat we het leuk zouden vinden om als gezin, een week te komen logeren in Villa Pardoes. Echter moesten we het natuurlijk geheim houden voor de kinderen. In augustus 2019 kregen we bezoek van 2 lieve ambassadeurs/vrijwilligers verbonden aan Villa Pardoes. Zij kwamen onze 2 kinderen vragen of zij ook graag mee wilden komen. Zowel Tibbe als Björre hoefde niet na te denken op deze vraag. Inmiddels hebben we een week genoten in Villa Pardoes.

Maar wat is Villa Pardoes, wat doen ze, welk doel hebben ze. En dan een van de slogans die Villa Pardoes heeft:

Je gunt elk gezin met een ziek kind een week in Villa Pardoes.

Waren wij dan wel de aangewezen doelgroep? Op al deze vragen hebben we nu een antwoord. Immers was deze week niet zomaar een “standaard” week. Er was iets speciaals.

 

Lees meer...

Belangrijke informatie mbt de petitie

Beste gewaardeerde ondertekenaar van de petitie,

 

Helaas kom ik tot de conclusie dat het animo in wijziging van de faillisentwet zeer klein is. Zeg maar dusdanig klein, dat we moeten concluderen, dat iedereen (op een enkele persoon na) het graag wil houden, zoals het nu is en niet graag schadeloos gesteld wil worden, als een winkel failliet gaat. Dit is dan ook erg bijzonder te noem, als je het nieuws zag mbt de gebeurtenissen bij een filiaal van Intertoys

petitie1Met 14 ondertekeningen zal dit voor de politiek zo ter zijde worden geschoven. 

 

Daarbij is ook gebleken dat de landelijke belangen organisaties (consumentenbond-kassa-Radar), zelfs tegenwerken, door aankondigen te verwijderen, waardoor het breed publiek niet gehaald kon worden.

Daarom leek het me wijs, hoe spijtig dan ook om de petitie terug te trekken. Dit is dan ook heden ochtend gebeurd. Toch wil ik alle ondertekeraars, uit de grond van mijn hart bedanken voor het tekenen van de petitie.

 

Met vriendelijke groet,

Ja U leest het goed. Ik was een petitie gestart en na ongeveer 1 maand weer terug getrokken. Waarom ik hem dan gestart ben en waarom ik nu het bijltje er bij neer gooi, leg ik graag uit.

 

Lees meer...

school nieuw

 

Het is vakantie! Maar wel een vakantie die anders is dan normaal. Waarom?

Nou heel simpel. Björre zat het afgelopen jaar in groep 8 en heeft dus dit jaar de basisschool, OBS Delta, verlaten. Na veel verschillende scholen te hebben bezocht de afgelopen 2 jaar en zijn resultaten met eindtoets groep 8 te hebben bekeken is er dan toch een goede vervolgschool voor hem gevonden. 

 

En wie denkt dat je er dan bent, die heeft het mis. Er zijn introductie bijeenkomsten, er moeten spullen gekocht worden, spullen besteld worden, etc, etc, etc. En je krijgt een berg informatie, waar je helemaal ........piep...... van wordt. (althans je moet er dan wel aanleg voor hebben natuurljk om ......piep.... te worden.)

 

Lees meer...

Uw Datum en Tijd

Weersverwachting

Overwegend Bewolkt

10°C

Heesch

Overwegend Bewolkt

Luchtvochtigheid: 92%

Wind: 14 km/h

  • 25 Oct 2020

    Rain 16°C 10°C

  • 26 Oct 2020

    Overwegend Bewolkt 11°C 9°C

Volg ons via

images twitter     Facebook      YouTube icon 

 

 Instagram    YouTube icon        YouTube icon

                   Drone           Asso

                                 Weggedrag

 

Abonneer via RSS